Sunday, October 31, 2010

jom study for finals..

Assalamualaikum.....

sejuk btol cuaca skang ni. rase mcm dok cameron highland je. rumet aku cakap sbb nk hujung tahun dh. xlame lagi nk banjir. kakak pn cakap kt umah ujan turun xhenti-henti ari ni. aku plak seseme asyik bersin je sari dua ni. xbest langsung. huhu

> sambil2 tunggu isyak curi masa jap update blog. kalau blh memang xnak online langsung la time stdy week ni. sebab rase macam memang xcukup masa nk cover sume subjek. kadang2 x on langsung laptop ni. sebab aku memang xblh study kalau ade laptop depan mata. mula cbok nak tgk fb, blog, tgk2 blog yg jual shawl online. xke buang masa tuu...

sem ni aku dh janji ngan diri sendiri. nk baiki result sem lps yang xbest tuu. memang aku byk main2 la sem lps. nyesal sangat2 Allah je yg tahu.. dh la rumet aku dekan sem lepas, malu kt die.. tp memang aku bersyukur dapat rumet mcm die, rajin sgt smpai aku nk tdo pn malu sbb tgk die dok study. last2 aku pn bukak buku gak. hehe bagus btol rumet aku ni.

aku rasa kan, sume student kt university ni pandai2 laa. cume yang membezakan result ialah malas atau rajin je. sape rajin, dapat ganjaran. sape malas, haaa tanggung la sendiri. kakak aku pn slalu ckap aku ni pandai sebenarnye cume malas je. hehe bangga jap kakak ckp aku pandai. so sem ni memang xnak malas2 agi dh. study week smgu ni nk study btol2 xnk men2 agi dh.

nk jadi BEAUTY WITH BRAIN. XNAK JADI BEAUTIFOOL.
hehe masalahnye awak ni beauty ke cik kak ? haha

btw happy sgt sebab klate menang 2-1 ngan n9 semalam. cayolah ore klate ! ;)
xsabar sgt nk balik klate. klate, wait for me !!

bye. nak smayang nk doa byk2 kt Allah supaya berkat la usaha aku dk study siang mlm. heee..

USAHA TANGGA KEJAYAAN !!! NORZARINA BOLEH !!



good luck kawan2.. :D

4 comments:

  1. Semoa semuanya Allah mudahkan!
    1st time dtg sini. Sangat ceria blog ni~

    Mari menjadi manusia

    Latest Post : Kita Tidak Hipokrit!

    ReplyDelete
  2. wahhh.. rindunye nak naik bas kat belakang tu.. dekat tekun kan ni..

    ReplyDelete
  3. rindu ek..ni kt restu kak.. boringla naik bas ni..haha

    ReplyDelete