Sunday, February 20, 2011

new me!

yes yes and yes! i'm sooo done with my jiwang entries. heheh. xmo jiwang-jiwang lagi dah. kalau kakak-kakak, bakal abang ipar aku baca jiwang entries ni mak ai malu gila. (bakal abg ipar aku, cikgu Pami) dia penah gak baca blog nih. pastu gi cite kat kakak aku, adehh malu gila aku. rasa nak delete je blog nih tapi pe de hal kan, ni kan personal blog, up to me la nak write pape pon. hiks

ok ok ok now lets leave all that sorrow behind. life must go on bak kata omputeh. aku ni periang sebenarnya. tak reti nak tunjuk2 kesedihan ke ape. aku jarang sekali murung. tak caye ce tanye roomate aku. dulu2 kalau gaduh ngan H, aku lek je gelak-gelak macam nothing happened. si H bukan main agi col sampai lebam-lebam (ape yang lebam? henfon dia kot heheh) tapi aku camni jele. rilek je. saya sangat-sangat cool okeyh. tak hot langsung. tak caye agi ce tanye kakak2 aku. kalau my mom bising2 pagi-pagi sebab anak dara dia bangun lambat kan, kakak2 aku menggelabah gila, pastu tarik muka masam sebab tak boleh tdo balik lepas subuh, kena buat breakfast. haha aku plak lek je tarik selimut dan wat tak tau Ma tengah dok pot pet pot pet. alaaa mak kita, tak yah la dok terasa hati sangat. dia bukan marah betol2 pn. sebab tu aku ni jenis gila-gila sikit ngan mak aku. sume benda aku cite je, tapi kakak2 aku jenis yang perahsia sikit. kalau kitorang bergosip, mesti ada ayat " weh jangan bagitau Ma pasal nih.." haha.. how i miss you sis!

2011 should be an exciting year for me! and for you guys too :)
for this beginning two months, i cant see the excitement yet! huhh but i hope hope and still hoping that 2011 will bring something different for me : i want to be a grow up girl. ^_^
yes, i may look matured, but inside me, i'm sooo childish. go ask my sister ok. hahah and they will answer like this, " dia suka merajukkk" ~well, nak merajuk ngan sape lagi kan, ngan family jelah. :p

Insyallah this sem will end up in 2 months... or more. i'm bad in counting. heheh so there's no point of playing around with fb, chatting, or lepaking kat Qb after class..or watching movies like nothing will happened. i mean final exam. and yes i'm so afraid of the finals. :(
tomorrow we got a Quiz. its all about brain. i'm not well prepared!

ok got to go.. brain, see ya again tonite!

1 comment:

  1. selamat berjaya.. gud luck.. gambate ne.. aja aja.. :D

    ReplyDelete